Politie: Woninginbraak Spaarwaterstraat Den Haag op 30 januari

Zaaknummer: 2017029238
Datum delict: 30-01-2017
Plaats delict: Den Haag, Bezuidenhout

Bekijk de uitzending hierover op Omroep West.

Op maandagavond 30 januari ontdekte de bewoner bij thuiskomst dat hij zijn voordeur niet kon openen. Er bleek te zijn ingebroken en de deur was van binnenuit op de ketting gezet.

Omschrijving
De bewoner klom via een openstaand bovenraam zijn huis in. Vermoedelijk is dit ook de route van de inbrekers geweest. Zijn woning was doorzocht en er waren onder andere twee laptops en sieraden gestolen.
Op camerabeelden zijn twee personen te zien die het terrein van een nabijgelegen bedrijf op komen lopen. Dit is opvallend omdat op dat moment iedereen daar al weg was. Vermoedelijk zijn dit de inbrekers. Een van de twee zit op een fiets.

Vragen
Herkent u de mannen of heeft u meer informatie over deze woninginbraak, dan komt de recherche graag met u in contact via 0900-8844. Bij Meld Misdaad Anoniem kunt u anoniem uw informatie delen via 0800-7000.

Afbeeldingen

Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *