2 oktober: Start Overdagkoor in Bezuidenhout

Veel mensen hebben overdag vrije tijd. Vanwege parttime werk of flexibele werktijden, vanwege werk als zelfstandige of omdat ze niet (meer) hoeven te werken. Zingen in een koor is een geliefde vrijetijds besteding. Dat blijkt wel uit het enorme aanbod van koren. In elke woonplaats zijn wel een aantal koren actief. 
Bij het overdagkoor doen we niet aan categorieën. We willen graag dat jong en oud uit alle lagen van de bevolking het overdagkoor vormen. Want muziek verbindt mensen. Dat maakt een koor o.a. zo uniek. Muziek spreekt de taal van emotie en raakt iedereen, zonder onderscheid te maken.
Het Overdagkoor is voor alle leeftijden, jong en oud. Iedereen met een gezonde stem en een goed stel oren is welkom. Leeftijd en voorkennis zijn geen criterium. We hebben een brede repertoirkeuze uit allerlei soorten muziek. Doel: In een fijne sfeer mooie muziek maken, zomaar overdag. Een belangrijk voordeel van het Overdagkoor is dat je ’s avonds niet de deur uit hoeft.
Dus wel actief zingen in koorverband maar geen kostbare avond kwijt.
Bij voldoende aanmeldingen beginnen we woensdag 2 oktober!

Aanmelden voor het nieuwe koor? Klik Hier!
Tijdstip: woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.
Adres: Locatie in Bezuidenhout.
Op een mooie locaties in Bezuidenhout kun je binnenkort meezingen in een nieuw op te richten koor.  Sfeervolle muziek in een sfeervolle lokatie. Zomaar overdag even 2 uurtjes uit het drukke leven en je laten meevoeren op de geluidsgolven van de muziek.
Een liefdesduet van Monteverdi, Nocturnes van Mozart maar ook mooie ballads zoals bijvoorbeeld de St. James Infirmary van Louis Armstrong. Meerstemmige muziek die tijdloos is en zó mooi.
Contributie is €300,– per jaar in 10 termijnen te voldoen. 
Er is geen opzegtermijn. Je doet mee zolang het je bevalt.
Geef je geheel vrijblijvend op voor de oprichtingsrepetitie.
Aanmelden voor het nieuwe koor? Klik Hier!
Meer over overdagkoren op www.overdagkoren.nl.

2 gedachten over “2 oktober: Start Overdagkoor in Bezuidenhout”

  1. Goedemorgen
    Zou me graag vrijblijvend willen opgeven om een keer een
    repetitie s,middags bij te wonen.

Reacties zijn gesloten.