18-1: Politie onderzoekt overval fastfoodrestaurant CS

Den Haag – De recherche van Bureau Overbosch en de Spoorwegpolitie onderzoeken een overval op een fastfoodrestaurant op het Centraal Station van Den Haag. Op zondagochtend 17 januari vlak na de opening – rond 08.10 uur – drong een onbekende man het restaurant binnen en bedreigde de aanwezige personeelsleden. Hij bond één medewerker vast en ging er met een aanzienlijk geldbedrag vandoor. Direct nadat de personeelsleden de politie hadden gewaarschuwd, werd een groot onderzoek gestart. De technische recherche deed sporenonderzoek en er werd een sms-alert verstuurd. Ook werden de beelden van camera’s in en om het station veilig gesteld.
De politie is op zoek naar getuigen. De overvaller was een man van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst, van ongeveer 1.55/1.60 meter lang. Hij droeg een spijkerbroek en een dikke zwarte jas. Ook droeg de overvaller een donkerblauwe sjaal voor zijn gezicht, donkere handschoenen en een donkere muts met aan de achterkant een oranje teken.
Mensen die nog niet met de politie hebben gesproken en iets van de overval hebben gezien of anderzijds informatie hebben die kan helpen bij het opsporen van de daders, worden verzocht contact op te nemen met de Spoorwegpolitie, via de tiplijn 0800-6070. Liever anoniem blijven? Bel dan met M. op 0800-7000.