Extra proefdansles bij Davora

Davora stijldansvereniging gaat na de vakantie, vanaf september, weer van start met danslessen en leuke dansavonden in het mooie clubgebouw van VUC aan het Kleine Loo 1 in Den Haag.

Heb je zin om hieraan deel te nemen en wil je de gezellige wijze waarop les gegeven wordt eerst een keer meemaken, kom dan naar de proefles op woensdagavond 11 september van 19.00 uur tot 20.15 uur. Schrijf je hiervoor in via het inschrijfformulier op de website www.davora.nl.

Heb je geen danspartner? Wij kunnen niets garanderen, maar wij zoeken dan in ons bestand “danspartner gezocht” of tijdens de proefles naar een geschikte danspartner.

Ben je beginner, gevorderde, vergevorderde of topklasse het maakt niet uit, je wordt ingedeeld op jouw niveau. Er wordt namelijk op alle niveaus door een professionele dansleraar met zijn assistente lesgegeven.

Om daarna deel te kunnen nemen aan de lessen, moet je wel lid worden van onze vereniging. De kosten daarvoor bedragen echter maar ? 12,50 per jaar.   Omdat wij een vereniging zijn, welke alleen uit vrijwilligers bestaat, bedragen de lesgelden ? 6,00 per uur.

Naast danslessen organiseren wij regelmatig ook bals en dansavonden met live muziek. Hier kan je leuke sociale contacten opdoen. Ook niet leden zijn hier van harte welkom, maar indien je lid bent, betaal je uiteraard wel een lagere prijs.

Alle informatie over de danslessen en dansavonden en inschrijfformulieren staan verder op onze website www.davora.nl.

Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar ons mailadres info@davora.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.