Alzheimer Café Haagse Hout; wat kun je samen nog doen?

Woensdagavond 9 mei bent u vanaf 19.00 uur weer van harte welkom in het Alzheimer Café Haagse Hout in wijkcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155 in Den Haag. Het thema van deze avond is ‘Wat kun je samen nog doen?’.

Samen dingen blijven doen met uw partner, familielid, vriend of vriendin met dementie is belangrijk voor de band met elkaar. Soms is het lastig om met veranderingen in gedrag en persoonlijkheid om te gaan. Mary en Astrid, verbonden aan het ontmoetingscentrum Mariahoeve, komen spreken over activiteiten die dit samenzijn weer leuk en ontspannen maken.

Naast het Alzheimer Café is in wijkcentrum Mariahoeve ook het
Ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenproblemen voor Bezuidenhout en Mariahoeve gevestigd. Hier kunnen wijkbewoners een of meerdere dagen per week deel nemen aan dagrecreatie. Er wordt tevens gerichte ondersteuning geboden aan mantelzorgers van mensen met dementie. Voor meer informatie kunt u terecht bij programmacoördinator Marlot Henkes, mhenkes@cardia.nl.

In Benoordenhout verzorgt Evita Lokaal dagbesteding voor o.a. mensen met beginnende geheugenproblematiek en ondersteuning voor mantelzorgers. Meer informatie vindt u op www.evitalokaal.nl

Ook zijn wij te vinden op Facebook via https://www.facebook.com/AlzheimercafeHH/. U kunt onze pagina volgen om op de hoogte te blijven van het Alzheimer Café.

Wij heten u graag welkom en neem vooral ook andere belanghebbenden mee!

Met vriendelijke groet,
Werkgroep Alzheimer Café Haagse Hout