15-1: Inschrijven buurttuinen 2010

De gemeente Den Haag stelt ook dit jaar weer buurttuinen beschikbaar. Hagenaars die willen tuinieren, kunnen zich aanmelden voor een buurttuin. Gedurende het tuinseizoen, van 15 maart tot 1 november 2010, kunnen huurders hier hun eigen groenten, bloemen en planten verbouwen.


Kosten
Er zijn tuinen voor mensen van 55 jaar en ouder en tuinen voor basisschoolleerlingen en hun ouders. De tuinen voor 55-plussers zijn 30 m² groot en kosten 34,00 euro. De tuinen waarin kinderen met hun ouders kunnen tuinieren zijn 15 m² groot en kosten 17,00 euro. Voor de meeste tuinen is tegen betaling van 4,00 euro een sleutel te krijgen, zodat ook na sluitingstijd kan worden getuinierd.


Aanmelden
Hagenaars kunnen zich alleen persoonlijk en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs op onderstaande locaties aanmelden. Dit kan uitsluitend op woensdag 3 en 10 februari tussen 9.00 en 16.00 uur. Zodra het maximale aantal is bereikt, stopt de aanmelding. Er is een maximum van één tuin per huishouden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Na aanmelding volgt de officiële inschrijving en uitgifte van de tuinen (op volgorde van aanmelding). Hierover is ter plaatse meer informatie.


Aanmelding op 3 of 10 februari
Lokaties in de buurt van Bezuidenhout: 
– Clingendael Locatie voor aanmelden: Milieu Service Punt Reigershof
– Overbosch, Locatie voor aanmelden: Reigersbergenweg 280


Meer informatie staat op www.denhaag.nl/buurttuinen.