10 november: Tweede klassieke concert ‘Jong Talent’

Flyer_KP_Klassiek_2
Maria Starke – Milkó heeft samen met KunstPost een serie van 4 klassieke concerten georganiseerd. Dit keer staat er Jong Talent op het podium. Jonge mensen die internationale prijzen hebben gewonnen. Dit jaar is de locatie + de tijd gewijzigd ten opzichte van vorige jaren. Het is in kerk Kruispunt aan het Diamanthorst 187 op zondagmiddag om 14:30 uur. Het programma ziet er als volgt uit:
– zondag 10 november 2013: Svenja Staats (viool) en Cathelijne Noorland (piano), Zij spelen werken van o.a. Kreisler, Paganini, Schubert, Chopin, Sarasate en Mendelssohn.
– zondag   9 februari 2014: Dana Zemtsov (altviool) en Patricia de la Vega (piano). Zij spelen de sterren van de hemel.
– zondag   9 maart 2014: Een bijzonder concert van het Ciconia Consort. Zij spelen werken van o.a. Grieg en Tsjaikovski. Wederom een waardige afsluiter van deze serie ‘Jong Talent’.
Het beloofd ook nu weer elke keer iets bijzonders te worden. In de voorverkoop zijn abonnementen te koop voor 20 euro (volwassenen) en voor 10 euro (kinderen). Daarnaast is de Wijkbus voor deze zondagen speciaal ook ‘Concertbus’. Bent u moeilijk ter been maar wilt u wel graag komen? Dan kan u gebruik maken van de Wijkbus voor slechts € 2.50 ook als u geen lid bent. Bel vooraf met de Wijkbus om een afspraak te maken.
Meer info? Bel Maria Starke tussen 10:00 en 11:00 uur op werkdagen. Haar nummer is 070 – 383 27 96