1 december 2009: Onderwijshaaglanden.nl gelanceerd

Onderwijshaaglanden.nl is hét startpunt voor de zoektocht naar scholen en open dagen in de regio Haaglanden. Het voortgezet onderwijs geeft een overzicht voor de hele regio. Het vervolgonderwijs is regionaal en landelijk. Wanneer de sitebezoeker een school wil vinden, kan hij of zij aan de hand van een aantal keuzemogelijkheden de juiste school selecteren.
Wie op zoek is naar een onderwijsinstelling, voor zichzelf of voor een kind of jongvolwassene, stuit al snel op een probleem: de beschikbare informatie is sterk versnipperd. Vrijwel alle scholen hebben inmiddels een website, er zijn verschillende websites waar informatie over een bepaald type en/of niveau onderwijs te vinden is, maar er was tot aan de lancering van Onderwijshaaglanden.nl geen website waar alle scholen in de regio vertegenwoordigd zijn.
Onderwijshaaglanden.nl is de meest complete scholenzoeksite voor de regio Haaglanden. Haaglanden omvat de gemeenten Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Delft, Westland en alle omliggende plaatsen.