Speel-o-theek Nieuws

!!!!!Nieuw!!!!! de Speelotheek heeft per heden een Instagram account dat is: speelotheekbezuidenhut

Attentie: Tijdens de kerstvakantie is de Speelotheek gesloten.  Vrijdag 20 dec  is de laatste dag van 2019 dat de Speelotheek geopend is.                                                                                                              Woensdag  8 jan 2020 is de Speelotheek weer open.

Na de opening in mei 2019 is het elke week een gezellige drukte in de Bezuidenhut. We hebben veel nieuwe leden erbij gekregen met jonge kinderen. Voor de peuters hebben we o.a. leuk nieuw houten speelgoed aangeschaft. Wij hebben een variatie aan bordspellen en
mooie nieuwe Djecco puzzels voor de diverse leeftijden. Niet alles kan in het zicht staan, vraag naar de lijsten van het speelgoed. De ochtenden zijn duidelijk ook een ontmoetingsplek geworden waar kinderen kunnen spelen, waar ouders en grootouders elkaar ontmoeten. Het enthousiasme van iedereen is groot. Weet je iemand die het leuk vindt wat activiteiten te doen voor de speelotheek laat het ons weten. Zonder vrijwilligers geen speelotheek. Tijdens de openingstijden zijn jullie van harte welkom.

De Openingstijden zijn:
Woensdagochtend 09.30-11.30
Vrijdagochtend 09.30-11.30

Bij voldoende vrijwilligers zijn we ook open tijdens de schoolvakanties.
Email: speelotheek@bezuidenhut.nl
Website: https://bezuidenhout.nl/bezuidenhut/speel-o-theek
De Bezuidenhut staat op het Spaarwaterveld in Bezuidenhout. Het veld ligt tussen de Spaarwaterstraat en de Theresiastraat.
Adres :  Spaarwaterstraat 17  2593 RM,  Den Haag  ingang t/o Tweewieler van Woerden