Uitgaansgroep Haagse Hout

Eenzaam? Alleen?
Sluit u aan bij onze groep!
Wij vechten samen, op een gezellige manier, tegen eenzaamheid.

Correspondentieadres:
Merkusstraat 12, 2593 TM Den Haag
Tel. 070-220.1406 (antwoordappparaat aanwezig)
e-mailadres: henkwsr@ziggo.nl
IBAN NL45 INGB 0000 934290 t.n.v. Hr. H. Weijers
BC Bezuidenhout, Joh.Camphuysstraat 25, tel. 347.72.97
BC Mariahoeve, Ivoorhorst 155, tel. 347.00.41

Wie zijn wij?
De Uitgaansgroep Haagse Hout is een zelfstandige groep van 55 plussers die elkaar op een gezellige manier ontmoeten en deelnemen aan diverse activiteit. De organisatie is in handen van een drietal ervaren vrijwilligers (óók senioren), bijgestaan door een aantal “helpende handen”. In 2016 bestaat de groep al 20 jaar.

Wat doen wij?
De werkgroep organiseert maandelijks een aantal activiteiten en stelt deze bekend door middel van een convocatie. Deelname aan deze activiteiten is altijd vrijblijvend: bij ons bent u niets verplicht. Voor deze activiteiten worden als regel deelnemersbewijzen verkocht op een speciale verkoopdag. Om organisatorische redenen kunnen wij eenmaal verkochte deelnemersbewijzen niet terugnemen. U mag deze wel, als u onverhoopt verhinderd bent om deel te nemen, zelf aan iemand anders doorverkopen.

Mogelijke activiteiten
Elke eerste zondag van de maand een gezamenlijk zondagsdiner in buurtcentrum Bezuidenhout aan de Joh. Camphuysstraat. (deelnameprijs in 2015: € 8,-).

  • In ons uitgaansseizoen, dat loopt van september t/m augustus ca. zes busreizen (soms inclusief een rondvaart) naar mooie en interessante bestemmingen in ons land en afgestemd op onze mogelijkheden en interesses.
  • In de maand februari een gezamenlijke snertmaaltijd, altijd met een onderhoudend programma toe.
  • Regelmatig boeiende bijeenkomsten en themamiddagen in buurtcentrum Bezuidenhout, altijd met een traktatie bij de koffie en soms met een hapje en een drankje toe (we zijn immers UIT!).
  • In de Sinterklaastijd een gezellige middag met chocolademelk en seizoensgebak.
  • Een paar keer per jaar een themamaaltijd in buurtcentrum Bezuidenhout (b.v. Grieks, BBQ, Pannenkoeken, Stamppotjes).
  • Concerten door een muziekgezelschap of een zangkoor in ons buurtcentrum en een muzikale lunch behoren tot de regelmatig terugkerende activiteiten.
  • Museumbezoek in Den Haag en omliggende plaatsen staat nagenoeg maandelijks op het programma. De actuele expositieagenda wordt door de werkgroep nauwkeurig nageplozen.

Wat doen wij niet?
Wij organiseren geen bingo-, klaverjas- of bridgemiddagen. Daar zijn al voldoende andere clubs voor. Informatie hierover is aanwezig in de buurtcentra. Wandel- en fietstochten zijn voor velen van ons niet meer weggelegd en zitten dus niet in ons programma.

Wat houdt het lidmaatschap in?
Het lidmaatschap geldt voor een jaar, van september t/m augustus, maar kan op elk moment ingaan. De kosten voor het lidmaatschap bedragen voor het seizoen 2015/2016 € 20,- per persoon of € 22,50 voor samenwonenden. Let wel, dit is uw bijdrage in de administratiekosten. Alle kosten, verbonden aan activiteiten, betaalt u zelf. U ontvangt maandelijks de nieuwsbrief met het maandprogramma.

Hoe wordt u lid?
Vraag een inschrijfformulier aan op bovenstaand telefoonnummer van de werkgroep of op het correspondentieadres. Stuur het volledig ingevuld formulier op naar de werkgroep en betaal het verschuldigde bedrag op de door u gekozen manier.
Wilt u eerst eens kennismaken met de groep, spreek dat dan af via het telefoonnummer van de werkgroep. Wij zorgen dan voor een uitnodiging voor een van de bijeenkomsten.

Graag tot ziens!

Een Bezuidenhout site