Reserveren

 Vrij volleyballen op BeaBeach

Het beachveld kan de hele zomer vrij worden gebruikt, behalve in het weekend (de poorten van BeaBeach zijn dan in principe dicht, behoudens voor leden van VOLEVO). Wie heeft gereserveerd heeft voorrang.
Het Pop Up Park is op werkdagen geopend van 9 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds. In het weekend alleen op afspraak (danwel als er iemand beschikbaar is om te openen, daaraan zijn voor niet-leden van VOLEVO kosten verbonden). Kosten voor het gebruik van BeaBeach gedurende het weekend bedragen €2,50 uur, te betalen via een tikkie.
Je kunt zelf een bal meenemen maar je kunt er ook een of meer huren voor €3,00 per keer per bal (borg 10,- per bal). Wil je ook muziek dan kost dat €10,- per keer.
Voor een reservering moet je even hieronder kijken of er al een reservering loopt en vervolgens even een appje te sturen naar 06-2975 7011 (Daniek). Het mailadres is beach@volevo.nl.

LET OP: NA GEBRUIK BEN JE VERPLICHT OM HET VELD AAN TE HARKEN!

Het nieuwe schema (link hieronder te vinden) is vanaf de week van 29 maart en heel de maand april geldig. Wil je een wijziging doorgeven of op een tijd reserveren die nog niet bezet is. Stuur dan een appje naar +31629757011 (Daniek). Eind april wordt het schema vernieuwd.

Link schema: