Huisregels

Om te zorgen dat iedereen met veel plezier gebruik kan maken van het BeaBeach pop-up beacheveld, vragen we aan iedereen zich aan de volgende regels te houden.

  1. Het beachveld kan de hele zomer door vrij worden gebruikt. Wie heeft gereserveerd via BeaBeach.nl heeft voorrang. Het veld kan gebruikt worden door buurtbewoners, bedrijven, VOLEVO en volleyballers die via www.bezuidenhout.nl/beabeach het veld hebben gereserveerd en hiervan een bevestiging hebben gekregen.
  2. Gebruik van het BeaBeachveld is geheel op eigen risico. Voorkom blessures.
  3. Openingstijden: het veld is geopend vanaf de ochtend en tot uiterlijk 21.00 uur (tenzij anders is afgesproken).
  4. Reserveren:  Reserveren kan via www.bezuidenhout.nl/beabeach, hierop is een schema te vinden. Het veld moet maximaal 20 minuten na afloop van de huurtermijn aangeharkt, opgeruimd en verlaten zijn. Wanneer het veld na de gebruikstermijn door een ander team wordt gebruikt, dan dient de wisseling exact op het afgesproken tijdstip plaats te vinden.
  5. Tijdens de toernooien zal de organisatie de wedstrijdballen verzorgen. Bij het zelf reserveren van het veld dien je zelf een bal mee te nemen of kun je deze huren a 3 euro per uur (€20,- borg).
  6. Velden: hark na afloop van het beachen even de velden aan.  Hark van buiten naar binnen. Zo voorkomen we dat er een ‘kuil’ ontstaat in het midden van het veld.
  7. Afval: gooi je afval in de daarvoor bestemde afvalbak en niet op of rond het veld.
  8. Waardevolle spullen: niet op/rond het veld achterlaten. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen spullen.
  9. Algemeen: hou het BeaBeach veld netjes, en het materieel heel, zowel tijdens als na het sporten! Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: zo heeft de volgende gebruiker ook veel plezier van het veld!
  10. Spreek elkaar aan op gedrag dat niet past bij bovenstaande regels!

Neem bij onraad of nood contact op met de politie. Voor vragen of opmerkingen kunt u een mail sturen aan beach@volevo.nl of appen of bellen met Rob (06-23935939) van VOLEVO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *