ZZP Bezuidenhout wint BeaBeach Bedrijvencompetitie

Afgelopen donderdag hebben de drie poulewinnaars onderling uitgemaakt wie de bedrijvencompetitie op BeaBeach in het voorjaar van 2016 het sterkst was. De runnersup van 2015 versloegen PN 4G, de kampioenen van 2015. Buitenlandse Zaken eindigde als derde.

ZZP Bezuidenhout 1ste plaats voorjaar 2016

Het niveau van de finale was hoog. KPN 4G won de eerste wedstrijd van Buitenlandse Zaken met 21-15 en 21-11. Het verschil was niet zo groot als de stand doet vermoeden, want Buitenlandse Zaken was behoudens enkele opstellingen nagenoeg gelijkwaardig aan KPN 4G. Maar in sommige opstellingen incasseerden zij teveel tegenpunten.

De wedstrijd tussen de Bezuidenhoutse ZZP’ers en Buitenlandse Zaken begon met 23-21 winst voor de ambtenaren. De tweede set pakte de ZZP’ers met 21-15 gevolgd door een overwinning van 15-9.

Dat betekende een derde plek voor Buitenlandse Zaken en een echte finale die een reprise was van de finale van vorig jaar. Was het vorig jaar een ware thriller met minieme verschillen waaronder 15-13 in de 3de set, nu was het verschil toch wel duidelijk; 21-17 en 21-14 in het voordeel van de ZZP’ers.

De drie teams kregen van organisator VV Haaglanden een beker en voor alle teams volgt nog een certificaat.

De wedstrijden om plek 10 t/m 12 konden vorige week niet gespeeld worden. Die worden komende week ingehaald.

En na de zomer is er weer een nieuwe competitie waarvoor de belangstelling inmiddels alweer heel behoorlijk is.

 

Hieronder de teams van respectievelijk Buitenlandse Zaken en KPN 4G.

BuiZa 3de plaats voorjaar 2016 KPN 2de plaats voorjaar 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.