21 juni: Eerste Vitaliteitsmarkt in het Popup Park Beatrixkwartier

Op 21 juni 2016 wordt door MN en de Green Business Club Beatrixkwartier de eerste Vitaliteitsmarkt georganiseerd in het Haagse PopUp Park aan de Prinses Beatrixlaan in Den Haag. Iedereen is tussen 11.00 uur en 16.30 van harte welkom bij onze PopUp Markt midden in het Beatrixkwartier.

Lekkere hapjes bij een van de foodtrucks, lifestyle coaches, biologische- en streekproducten en aandacht voor bewegen. Er zijn ook allerlei leuke activiteiten voor de kleintjes zodat dit een gezellige dag is voor iedereen in het Beatrixkwartier.

Natuurlijk vinden we het leuk als nog meer mensen zelf een stand inrichten waarin ze hun producten aanbieden. Iedereen is welkom. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van marktkramen kun je mailen naar cees.sprenger@mn.nl.

Tot 21 juni op onze Vitaltiteitsmarkt.

Manja Meuleman
Green Business Club Beatrixkwartier
Projectmanager
manja@greenbusinessclub.nl
http://greenbusinessclub.nl/beatrixkwartier/projecten/pop-up-park-beatrixkwartier/
Twitter @GBCBeatrix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.