Bedrijvencompetitie ook weer in de zomer van 2016

Deze week komt de organisatie onder leiding van VV Haaglanden weer bij elkaar. De bedrijven die vorig jaar zijn benaderd zullen uiterlijk 9 mei een mailtje ontvangen met een uitnodiging zich in te schrijven. Maar elk bedrijf of bedrijfsteam kan zelf zijn interesse ook kenbaar maken via beach@vvhaaglanden.nl. Kosten aan deelname zullen ca 50 euro per team bedragen. Je speelt dan ten minste 4 wedstrijden, wellicht meer. De wedstrijden zullen door de week plaatsvinden vanaf 17.30 tot 19.30 uur. Hoe het precies zal gaan en op welke dagen is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Vorig jaar zijn vrijwel alle wedstrijden op dinsdagen en donderdagen gespeeld.

In het toernooi spelen we 4 tegen 4 en het team dat 2 sets wint is de winnaar. Normale sets gaan tot 21, de derde set tot 15. Er moeten altijd 2 punten verschil zijn.

Verder gaan we ook trainingen organiseren voor bedrijven en individuen. Laat het ons weten als je interesse hebt (beach@vvhaaglanden.nl) . Wij zorgen voor trainers, muziek en materiaal en gezamenlijk zorgen we voor lol!

Ilonka aan service

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.