CBI wint najaarstoernooi op BeaBeach

In een soms wat verregend toernooi hebben in september en begin oktober diverse teams van omliggende bedrijven en instellingen met elkaar gestreden om de najaarstitel. Ondanks het mindere weer werd er fel gestreden en was de lol groot. Uiteindelijk ging het internationale team van CB&I in de finale overtuigend over Nationale Nederlanden heen (21-10, 21-13).

De finalisten met hun bekers: CB&I (grijs) en Nationale Nederlanden (blauw)
De finalisten met hun bekers: CB&I (grijs) en Nationale Nederlanden (blauw)

 

De kleine finale om de plaatsen 3 en 4 was daarentegen een ware thriller. Met veel lange en vaak spectaculaire rallies trok het CAK de overwinning naar zich toe, ten koste van de Belastingdienst (22-24, 21-17, 15-11).

Nummers 3 en 4: Het CAK (geel) en de Belastingdienst
Nummers 3 en 4: Het CAK (geel) en de Belastingdienst

 

Eindstand najaarcompetitie

  1. CB&I
  2. Nationale Nederlanden
  3. CAK
  4. Belastingdienst (AFC Haaglanden)
  5. Sea Mens
  6. AT&T
  7. Gemeente Den Haag (Haagse Houthakkers)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.