In september nieuwe BeaBeach bedrijvenvolleybalcompetitie

In de maand september gaan 8 teams van 7 bedrijven en instellingen met elkaar uitmaken wie de herfstkampioen van het Beatrixkwartier zal worden. In juni streden al 10 teams van omliggende bedrijven en instellingen om de zomertitel. Die is uiteindelijk gewonnen door KPN. Het toernooi was een dermate succes dat er nu dus een nieuwe competitie van start gaat onder leiding van Volleybalvereniging Haaglanden.

Dit keer strijden teams van Nationale Nederlanden (2x), AT&T, de gemeente Den Haag, CB&I, Belastingdienst, Het CAK en Siemens om de eer. De wedstrijden worden gespeeld op dinsdagen en donderdagen tussen 17.30 en 19.00 uur. De competitie start op 8 september met een wedstrijd tussen Nationale Nederlanden en CB&I.

Kom gerust eens kijken om te genieten van de wedstrijden, een drankje en muziek. Er is ruime zitgelegenheid en gezelligheid.

Gezelligheid …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.