Wijkbus Haagse Hout

Voor wie is de Wijkbus bedoeld?

De wijkbus is bedoeld voor als u niet of moeilijk kunt reizen met het openbaar vervoer(ov). Meld u 1 dag van tevoren aan voor de wijkbus. De wijkbus is voor mensen die slechter ter been zijn maar niet in een rolstoel zitten.

Waarheen kan de Wijkbus u vervoeren?

Ziekenhuis Bronovo het Nebo, Centraal Station, de huisarts, fysiotherapeuten, de pedicure, sociëteiten, bibliotheek, winkels, vrienden, familie enz… Ook mogen wij donateurs vervoeren van en naar het Winkelcentrum Mariahoeve.

Wanneer rijdt de Wijkbus?

De Wijkbus rijdt van maandag tot en met vrijdag van 8:45 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur en op zaterdag 9:00 – 12:00 uur.

Door wie wordt de Wijkbus gereden?

De medewerkers van de Wijkbus zijn allen vrijwilligers. Hun dienstverlening is belangeloos. Ongeveer 30 personen zijn actief als chauffeur, bijrijder, medewerker van het meldpunt, administratie en bestuur.

Wat zijn de kosten?

De donateurs betalen per kwartaal € 25,- (ongeacht het aantal ritten). Echtparen/samenwonenden en degenen die begeleiding nodig hebben betalen € 30,- per kwartaal. De contributie is per vooruitbetaling verschuldigd. Bij een nieuwe aanmelding betaalt u uw donatie voor het lopende en het nieuwe kwartaal.

Hoe kunt u zich aanmelden?

U kunt zich iedere werkdag tussen 10:00 en 11:15 uur als nieuwe donateur aanmelden via telefoonnummer: (070) 347 74 98. Of u kunt een aanvraagformulier ophalen in het Wijk- en Diensten Centrum, Johannes Camphuysstraat 25.

Meer informatie vindt u ook op www.wijkbushaagsehout.nl

 

Een Bezuidenhout site