Activiteiten Maand van de Vitaliteit Haagse Hout

Deze maand worden in het kader van de Maand van de Vitaliteit voor ouderen in Haagse Hout verschillende activiteiten georganiseerd, ondersteund door de gemeente Den Haag.

  • Op vrijdag 9 oktober kunt u een gratis proefles Qiqong doen, een gezondheid bevorderende bewegingsleer, van 15 tot 16 uur in wijkcentrum Mariahoeve.
  • Op dinsdag 13 oktober nodigt de Ontmoetingstafel wijkbewoners van harte uit om aan te schuiven voor een kennismaking onder het genot van wat lekkers tussen 11 en 14 uur in wijkcentrum Bezuidenhout, J. Camphuijsstraat 25.
  • Op 14 en 15 oktober kunt u een gratis proefles Meer bewegen voor ouderen doen in Haagse Hout, zie tijden en locaties op www.voorwelzijn.nl/haagse_hout of via het wijkcentrum.
  • Op dinsdag 20 oktober bent u van harte welkom voor de voorlichting Gezonde voeding en mondgezondheid incl. een gezonde lunch. De bijeenkomst vindt plaats in wijkcentrum Mariahoeve van 12.15 tot 13.45 uur i.s.m. de GGD en Tandartspraktijk Mariahoeve.
  • Op dinsdag 27 oktober kunt u met een gids wandelen door park De Horsten en na een kopje koffie en wat lekkers gaat u de herfstkleuren vastleggen in een schildering of collage. De activiteit duurt van 10:00 – 12:30 uur en start en eindigt in wijkcentrum Mariahoeve. De voorlichting inclusief lunch én de herfstwandeling zijn gratis, maar de inschrijving bij de receptie in wijkcentrum Mariahoeve is verplicht.
  • Tevens start op dinsdag 27 oktober ’s avonds om 19.30 uur de voorstelling “De eeuw van je leven” in het Diamanttheater, Diamanthorst 183. Hierin gaat u op tijdreis door de 20e eeuw met de verschillende periodes en bijbehorende liedjes, quizjes, films en foto’s. Kaartjes voor de voorstelling zijn voor € 2,- o.a. verkrijgbaar in wijkcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155.

Voor meer informatie: Ouderenwerk Haagse Hout, 070-2052560.