Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inloopochtend WZH Bezuidenhout

9 december 2023 @ 10:00 - 12:00

Op zaterdag 9 december tussen 10.00 – 12.00 uur organiseert WZH Bezuidenhout een inloopochtend. Zoekt u een fijne plek, waar uw dierbare met dementie zich thuis kan voelen en alle zorg krijgt die nodig is?
WZH Bezuidenhout is een woonzorgcentrum midden in de stad, vlakbij de winkels van de Theresiastraat, maar ook direct gelegen aan het Haagse Bos. Bewoners hebben alle bewegingsvrijheid in huis en ervaren tegelijk geborgenheid vanwege de kleinschaligheid. Kom de sfeer proeven tijdens deze inloopochtend.
Onder het genot van een kop koffie vertellen we graag wat we kunnen betekenen voor u en uw dierbare. Uiteraard is er alle tijd om uw vragen te stellen. En op verzoek geven wij een korte rondleiding.

Wie is WZH?
WoonZorgcentrum Haaglanden (WZH) biedt kwaliteitszorg op maat aan mensen met dementie, somatische klachten, niet aangeboren hersenletsel en aan cliënten van de thuiszorg. We zorgen voor een omgeving die bij de bewoners past: een plek waar iedereen zich thuis kan voelen. WZH heeft 14 woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra in Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer.
Onze kernwaarden ‘open, samen en geborgen’ zijn de basis bij alles wat we doen.

Wilt u zich aanmelden?
Dat kan via onze klantbemiddelaar via klantbemiddelingbh@wzh.nl of bel: 070 756 1900.
Wilt u meer weten over WZH? Raadpleeg onze website: www.wzh.nl

Gegevens

Datum:
9 december 2023
Tijd:
10:00 - 12:00
Site:
www.wzh.nl

Organisator

WZH Bezuidenhout

Locatie

WoonZorgcentrum Haaglanden
Bezuidenhoutseweg 150
Den Haag, 2594 AT Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *