Help mee! Zaterdag 10 dec opbouw schaatsbaan

We zoeken sterke mannen en vrouwen om zaterdag 10 december mee te helpen met de opbouw van de schaatsbaan. Ook zoeken we voor daarna toezichthouders, zodat de baan zoveel mogelijk open en toegankelijk kan zijn voor weer veel schaatsplezier. Meld je aan via  ijsbaantje@bezuidenhout.nl.

schaatsen2016_a5_eind_screenshot

Schaatsen in Bezuidenhout

Deze winter gaat er weer geschaatst worden in Bezuidenhout, met onze eigen schaatsbaan voor en door Bezuidenhouters. Van 10-29 december ligt de schaatsbaan op het pop-up park Beatrixlaan. Van 2-27 januari ligt de schaatsbaan op het Spaarwaterveld.

Vrijwilligers nodig

Schaatsen en schaatsplezier is alleen mogelijk met de hulp van een groot aantal vrijwilligers. Help mee om ook van dit jaar een succes te maken! Wil je 1x helpen? Ook dan is je bijdrage zeer welkom. Meld je aan via ijsbaantje@bezuidenhout.nl.

We hebben vrijwilligers nodig voor:

  • Op- en afbouw schaatsbaan (8-10 december, 30 dec, 2 jan, 28 jan)
  • Ondersteuning eindfeest (21 jan)
  • Toezichthouders schaatsen (december-januari)

2016 01 24 - WJVR1851

De schaatsbaan

Vorig jaar hebben ruim 2.400 kinderen genoten van het schaatsen. De schaatsbaan is in 2014 aangeschaft door het Wijkberaad Bezuidenhout, zodat kinderen ook in de winter buiten kunnen bewegen en plezier kunnen maken. Daarnaast is de schaatsbaan een ‘social meeting point’ voor ouders en andere begeleiders van de kinderen. Zie ook ‘meer over de schaatsbaan’ en kijk hier voor ‘foto’s van de schaatsbaan’. 

Hartelijke groeten. Aubine,  Carolien, Jacob, Nico, Mireille en Robert (werkgroep Bezuidenhout on Ice)