Schaatsbaan gesloten. Tot volgend jaar!

Het schaatsseizoen is ten einde gekomen: de schaatsbaan is gesloten en afgebroken. Houd komende winter de site opnieuw in de gaten. Meld je aan via ijsbaantje@bezuidenhout.nl als je volgend jaar mee wilt helpen met de organisatie.

Nog enkele cijfers: 2.415 kinderen hebben dit seizoen geschaatst. De baan is in 45 dagen meer dan 100 uur open geweest voor alle kinderen in de buurt. Daarnaast is de baan bijna 100 uur gebruikt door scholen en kinderdagverblijven uit onze wijk. De schaatsbaan is mede mogelijk gemaakt door ca. 40 enthousiaste vrijwilligers die hebben geholpen met toezichthouden, op- en afbouw en het feest. Kijk hier voor foto’s van de schaatsbaan. 

Hartelijk dank voor het mooie schaatsseizoen. Aubine, Bas, Carolien, Jacob, Martin, Mireille en Robert (werkgroep Bezuidenhout on Ice)

2016 01 24 - WJVR1851

De schaatsbaan is vorig jaar aangeschaft door het Wijkberaad Bezuidenhout, zodat kinderen in de winter buiten kunnen bewegen en plezier maken. Daarnaast is de schaatsbaan een ‘social meeting point’ voor ouders en andere begeleiders van de kinderen. Zie ook ‘meer over de schaatsbaan’.