Parelroute Bezuidenhout: parels gezocht

Beste Parels van Bezuidenhout en andere Parel-geïnteresseerden,
Op zaterdag 24 juni 2017 wordt voor de negende keer een Parelroute bij u in de wijk georganiseerd. Wij nodigen u graag uit om mee te doen als Parel tijdens deze Parelroute Bezuidenhout 2017.

KunstPost
KunstPost doet ook mee, de Van Heutszstraat opent deze dag haar deuren. Wil je meedoen? Geef dat dan door aan Hubertine. De enige verplichting vanuit de Parel-organisatie is dat alle deelnemers een band moeten hebben met Bezuidenhout. Ze moeten er wonen en/of werken of een andere aantoonbare band met deze wijk hebben. Het doel van de Parels is om je buren te ontmoeten en te laten zien wat jouw passie is. Het is echt super tof en goed bezocht. Ook leuk om zelf rond te kijken.

Waarom meedoen als Parel?
De Parelroute biedt u de gelegenheid om uw hobby, passie of bijzondere gave te tonen aan uw wijkgenoten. De Parelroute is voor jong tot oud , dus ook kinderactiviteiten of Parels geschikt voor kinderen zijn welkom. En denkt u nu niet : ‘Ik kan niets nieuws laten zien.’ Dat is echt niet nodig. Veel bezoekers nemen voor het eerst deel, zijn er de voorgaande jaren niet aan toegekomen bij u te kijken of willen graag opnieuw bij u langskomen.

Elk talent is welkom
Eén van de aantrekkelijke punten van de Parelroute is en blijft de diversiteit aan activiteiten en de vele mogelijkheden die de route biedt. Onze ervaring is dat de Pareldag al leeft in de wijk en dat er ieder jaar meer bezoekers komen. Meld u dus spoedig aan!

Aanmelden?
U kunt zich aanmelden via het e-mailadres: parelsvanbezuidenhout@gmail.com.
Graag zien wij uw aanmelding z.s.m., maar uiterlijk 17 maart tegemoet.